keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

booring

Kevät aamut on ihania, kun usein herää aikaisin auringon säteisiin. Mut sit kun herää aikaisin ja ehtii tehdä kaikki asiat ns. aikaisin, niin loppu päivä onkin sit täysin tylsää.
Aamulla ehdin käydä pitkän suihkun (sheivata sääret ja kuoria kehon), suihkun jälkeen rasvailla, tehdä jalka- ja käsihoidot ja muutenkin vaan palloilla koko aamu. Ohella hieman siivoilin, pesin pyykkiä ja tuijotin vuoroin telkku ja konetta.
Klo14 aikoihin juoksin konsalle kuunteleen kaverin päättönäytekonserttia. Sieltä taas kämpille, kun olin toiselle kaverille luvannut hänen esitykseensä huivejani.
Tämän jälkeen iltapäiväkahvit ja lehtien selailuja. Sit alko tympiin.

huulipuna realistisesti kylläkin kirkkaan oranssi

extra virgin oli + eteerinen öljy

ARGH! Mitä mä teen!? Opparia jaksaa tehdä sen max. 30min, ja senkin "säästän" iltaa varten. Tänään en viitti mennä salille: a) koska polvi on sökönä ja b) joudun maksaan 8e kertakäynnistä (mikä on musta törkee summa!). Vois mennä lenkille, niin pääsis hieman tuulettuun... Juuripa tuulettuun, sillä täällä tuulee taas ihan törkeesti, aivan liikaa! Mä inhoon merikaupunkeja pääasiassa ton törkeen tuulen takia! Onneks täältä pääsee pian pois...
Niin lenkille vois mennä,mut yksinkö? Jani vetää taas hirveen shoun,ettei se haluu lenkille. Ja jos lopulta saan sen raijattuu, niin riidellään kuitenkin koko lenkin ajan, kuten aina. Joten jätän suosiolla sen kotiin. Kuuntelisin musiikkia kyllä mielelläni, mut mun kuulokkeet on rikki. Voisin soittaa siskolle pitkän puhelun, mut kuulokkeet on rikki. Mun sykkeet ei nouse tarpeeksi pelkästään kävelyllä, mut kunto eikä into riitä hölkkäilyyn, varsinkaan kun musiikki ei soi korvissa. Sit tuo tuuli. Eli jätänköhän sit suosiolla vaan ton lenkin väliin tänään...


Taidan ruveta pakkaileen tota autoo vähän ajan kuluttua ja lähtee vaikka ajelulle. Se on niin mukavaa ajella pitkin iltaista Kokkolaa, kun muut ei oo liikenteessä. Rauhoittavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti