tiistai 10. huhtikuuta 2012

valoimpulsihoitoa ja kirppistelyä

Tänään oli Teresa-neidille aikainen herätys (klo09) ja pikaisen aamulaittautumisen jälkene nokka kohti Tamperetta. Mulla oli 3. valoimpulsihoitokerta kainaloille. Seuraavaa aikaa ei oo varattu, mut epäilen et jossain vaiheessa kesää tuun meneen. Normaalisti sen 4-8kertaa tarvii,et kaikki karvat on tapettu.

Nyt varasin ajan bikinialueelle ton valoimpulsihoidon. Toivon,et kesäksi karvoitus hieman häviäisi, ettei koko ajan tarvis sheivin kaa pelailla. Itse nyt kainaloiden suhteen joudun kerran 1,5-2 viikossa sheivaan!!!

Eli valoimpulsihoito tehdään karvaiselle ihoalueelle. Se lähettää valoimpulseja, jotka tappaa karvan toiminnan. Karva tulee olla tietyssä kasvuvaiheessa, eli sen takia tarvitaan useampi hoitokerta. Hoitokertamäärä on yksilöllinen, mutta noin 4-8kertaa suuruusluokkaa tarvitaan,että karvat ovat kokonaan hävinneet. Kun karvan toiminta loppuu, se ei kasva takaisin. Karva irtoaa ja noin 2-3 viikkoa hoitokerran jälkeen karva tippuu pois. Hoitokerran voi uusi 4 viikon jälkeen edellisestä hoitokerrasta. Minun putiikissani kainaloihin 1 hoitokerta maksaa 70euroa (ensimmäisen hoitokertani ostin Citydealiltä, muistaakseni about 30e). Valoimpulsihoidolla voidaan myös hoitaa cuperoosaa, aknea ja arpia.
Karvat tulee sheivata 12tuntia ennen hoitokertaa, jotta karvan kasvu olisi mahdollisimman hyvässä vaiheessa sen lopettamiselle. Suositellaan,ettei hoitoaleelle tule ottaa aurinkoa, rusketusta, eikä käyttää itsestäänruskettavia viikkoa ennen hoitoa ja viikkoa jälkeen hoidon. Kuitenkin esmes kainalo on niin piilossa rusketukselta, et oon ite esim. menny suoraan tuolta suihkurusketukseen. Kuitenkin kannattaa tarkkailla, miten oma iho reakoi hoitoon. Jos iho reakoi, niin bephanteenia tai kortisoonia iholle. Ennen hoito tekijä usein puhdistaa hoitoalueen,et oon ihan normisti menny dödöt kainaloissa paikan päälee. Mut sit sen jälkeen alueelle ei sais laittaa 24h mitään (ellei sit iho ala reakoimaan, jolloin esim. bephanteenia). Itsellä ei koskaan oo mitenkään reakoinut. Hoito kainaloihin kestää n.15min, joten kyseessä on nopee keissi. Saa nähdä, kuinka kauan mun biksualueen hoito sit kestää, mut aika nopeesti sekin kai ohi on.

Hoidon jälkeen tallattiin kullan kanssa kirppikselle, josta lähti ihan mukavasti tavaraa mukaan.
Mukaan lähti kasa sisustuslehtiä, lasinen hedelmäkulho, nahkakassi, valokuva-albumi (josta tulee mun sisustuskansio) ja muutamia vaatteita.
Ja sit käväisin puolivahingossa Biancossa, josta löyty kevään must-kengät!!

79e


109e

1 kommentti: