tiistai 3. huhtikuuta 2012

Kuluttajaa vedätetään(?)

Itse oon sellainen shoppailija, että vietin mielelläni aikaa vaatekaupoissa ja muissa kaupoissa tutkaillen tuotteita. Tiedän älyttömän hyvin jo, millaisia vaatteita ja leikkauksia tietty vaateketju tekee tai osaan sano, mistä vastaantulijan huivi on ostettu.
Näin myös koluan ale- laarit huolella. Olenkin moneen kertaan maininnut, kuinka usein saman ketjun eri putiikeissa on eri tuotteet alennettuina. Esimerkiksi hennesissä ja vilassa on alennettu usein aivan eri tuotteet Kokkolassa ja Tampereella! Joskus saatan laittaa kaverille viestiä, et "mee nappaan mulle tää ja tää vaate siinä koossa, kun toi koko on täältä alennuksilta loppunut", mut kaveri kertookin, että tuote onkin vielä normihintaisena siellä päin Suomea.

Mutta sit ihmetyttää tää vaatteiden ja tuotteiden kierrättäminen, kaupoissa siis. Ostin Vilasta kaksi (2!!!) kesää sitten Helsingin matkalta pitsisen Vilan topin alennuksesta 2eurolla. Nyt AIVAN SAMA toppi (ihan prikulleen sama!) on tullut "uutuutena" kauppoihin n.16-18e.
Näitä mulle on käynyt MONIA tapauksia!
Onnekseni monissa tapauksissa itse oon saanut tuotteen juuri alennettuna, mutta yritetäänkö kuluttajaa kusettaa vai kuinka?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti