tiistai 17. huhtikuuta 2012

18042012

Ulkona sataa lunta, LUNTA! Ei kirosanat riitä kertomaan tätä tuskaista tunnetta, kun märillä lippaskengillä ja kevyellä kevättakilla tallaan pyörällä himaan niin, että meinaa uudet ripsipidennykset lähtee tuulen mukana pohjoiseen. Ärsyttävää.

lunta tulvillaan, on raikas kevätsää(?)

Aamu alkoi ont-ohjauksella.
Siitä sitten talsin ripsihuoltoon, jossa mulle laitettiin JB-lashes pidennykset. Huolto kesti n. 50min ja maksoi 55e.
Sieltä upeiden ripsieni kanssa talsin muutaman vaatekaupan läpi. Mukaan lähti muutama aletuote ja muutama muukin ostos.


Pääasiassa lähdin ostaan Bio+ hiustuotteita (joista mainitsen myöhemmin) ja IR-tuotteita. Hamstraan hulluna kaikenmaailman rasvoja, u name it; päivävoiteita, yövoiteita, glitterrasvoja, IR-rasvoja jajaja, joten aina multa löytyy rasva ongelmaan ko ongelmaan. Nyt oon käyttänyt yllättävästi kaikki IR-tuotteet ja yövoiteet! Oon ihan kauhuissani, ettei mulla oo jemmassa missän edes yhtä ir-purkkia tai yövoidepurnukkaa. Yövoiteen nyt saan hommattua mistä muustakin tuotteesta (Nivea, Biothermin päivävoide, jonka selosteessa lukee,et käy niin päivä kuin yö käyttöön), mut ruskettavaa ainetta et kyl saa muualta ko pöntöstä.Ollaan huomenna, pikkulauantaina, menossa tyttöjen kaa viettään jälleen kerran laatuaikaa yöelämään, ja haluan taas hetkeen olla hieman ruskeampi. Joten kävin ostaan tänään ruskettavia tuotteita, joiden kaa saan tänään läträtä, jesh. Hämmästyin IR-tuotteiden hintaan! Lorealin ja Nivean tuotteet maksoivat 10-20e !! Herran jumala! Tyydyin takuuvarmaan Doveen (about 5e), jonka kaa kylläkään en voi läträtä kauheesti, ko tulee näppyjä. Ostin myös Lumenen kevyesti päivettävän, josta mun iho tykkää enemmän. En myöskään oo niin oranssin ruskee, ko kerran laitan Dovee ja muutaman kerran seuraavien päivien aikana tota Lumenea. Kevyesti bruuna. Kokeiluun lähti myös ensimmäinen ir-tuote kasvoille Lumenelta. Tälläkään en usko läträäväni kauheesti, koska uskon et kasvot ei liikaa tykkää moisesta myrkystä. Mut testaillaan, testaillaan. Varsinkin kesää ajatellen yritän kokeilla mahdollista kivaa kesätuotetta kasvoille.
Kävin myös kaverin kanssa kaffella ja Rossossa syömässä tattirisottoa (550 kcal/annos). Törkeen hyvää toi risotto, mut myös niin täyttävää et turvotuksen kestää laskeutua monta tuntia! Rossossakin annokset on niin törkeen isoja, et jos ottain puolet himaan mukaan, niin sais illan sapuskat samasta. 
Loppuun vielä muut päivän ostokset. 

hm ~20e
hm 7e
GT ~10e
vila ~ 30e
GT ~15e
GT ~5e ja 15e


1 kommentti:

  1. Voiko sun blogia lukea blogilistan kautta? Voisitko linkittää?

    VastaaPoista