perjantai 20. huhtikuuta 2012

Hullut päivät Haraldissa

Mentiin tänään Kirsin kanssa Haraldiin yhden patja firman promotilaisuuteen syömään. Firma tarjosi lounaan ja samalla mainosti omia tuotteitaan. Ihan jees, kiva kokemus ja paljon hyvää asiaa, mut siihen hätään ei kyl lähdetty mitään uusia täkkejä ja systeemeistä osteleen. Kyseessä oli 100% luonnonvillasta tehdyt täkit, tyynyt ja aluset. Erittäin käytännöllinen ja ns. terveellisempi vaihtoehto kun Jyskin untuvatäkki (joka ei muuten oo täysin luonnontuote!), mut mulle ei vielä ajankohtainen ostos.

aamuteresa turvonneine silmänalusineen, pirteetä
Syötiin, juotiin ja kuunneltiin ja sieltä hivuttauduttiin omille reiteillemme. Kirsi lähti sokokselle ostoksille ja mä suuntasin TKL:n toimistolle. Ostin vihdoin TKL bussikortin, JESH! 5e kortti ja sinne sai ladata matkarahaa tai kuukausikortin hinnan.TKL:ltä pinkkine kortteineni (sai päättä, minkä väriset kuoret kortille haluan) menin tappaan aikaa Hämeenkadun putiikkihin, kunnes Kira pääsis parturista pois. Nää tällaiset "luppo-odotusajat" ei oo mulle, tai rahapussille, suotuisia. Selected femmestä lähti mukaan törkeen upee kesämekko (kuvia mahd. myöhemmin). Biancosta ostin kengille suojasuihkeen. Hulluilta päiviltä Stoccalta legginsit ja nahkatakin ja Ginasta farkut, pitsiliivit ja biksun yläosat.

tämä ei se TÖRKEEN upee mekko, vaan se on tuol taustalla


kiva mekko, mut en ostanutÄrsyttää kuinka iso ero välillä eri koo`issa on. Nytkin jummasin kauan L:n ja M:n takin välillä. Ja entäs sit jos pudotan vielä muutaman kilon, onko tää silloin liian iso(?). Päädyin L-kokoon mustassa tekonahkatakissa,koska iso nahkatakki on myös tosi tyylikäs. Parasta; ostin Onlyn takin Stoccan Onewaysta 24,90e ja kun kierrettiin myöhemin Veromodan putiikki, sama takki oli siellä roikkumassa 39,90e !!!!!!!! WTF!?
Ginasta ostin tammikuussa 50e farkut, jotka on muutoin ollut aivan täydelliset, mut nyt ne on isot. Ja sit viel et ne on isot, niin ne levahtaa käytössä, eli näyttää siltä, ko mulla olis kakka pöksyissä. Nyt oon kironnut moista jo monta viikkoa ja Janikin huomauttelee aina aika ajoin kyseisistä pöksyistä. Kiralle just manasin,et vois yrittää etsiä ne samat farkut koon pienempänä, mut mietin mielessäni,et ei perkele ko tulee sit taas törkeen kalliit farkut ostettua. Mut mitäpä Hämeenkadun Ginasta löysinkään; aivan täysin samat Kristen farkut yhden koon pienempänä, kun mitä ite olin tammikuussa ostanut. Eli LÖYTÖ! Kaikenlisäksi farkut oli siis alennuksessa, eli maksoivat vaan 30e :))) Kävikö mäihä!?IMG_2246IMG_2243

Kierreltiin viel ennen bussiin juoksemista Hennesi läpi. Kävin viime viikolla Kokkolan Hennesissä kahtoon tota yhtä punaista bikertakkia, mut sielä ei löytynyt koossa 40. Pyysin,että soittavat Tampereen Hennesille, eikä sielläkään kuulema ollut muka. Nyt kun itse kiertelin, niin kuitenkin kyseinen takki löytyi juuri oikeassa koossa. Hennesissä kun he eivät näe koneelta, mitä kokoja ja kuteita on jäljellä, ja ne voi olla missä tahansa kaupassa (sovituskopissa, ns. väärässä paikassa, ym). Eli kokoja voi olla kyllä, mut just silloin ei siinä oikeassa paikassa. Takin jätin vielä varaukseen huomiselle, kun mennään sovittaan sinne viel ajan kanssa housuja (siinä vaiheessa olin jo niin naatti, etten olis kyennyt enää pukeen omia vaatteita päälle).
Himaan kun tultiin,käytiin kusettaan tuolla upeassa sadesäässä Tito ja käytiin saunassa. Nyt lagailen (jee, uus sana!) eteeriset öljyt kasvoillani ja kohta kai Kiran kaa loppuilta tuijotetaan teeveestä jotain fiksua ja filmaattista. ps. ostin Sokokselta myös uuden eteerisen öljyn ittelleni; greippi. Sen pitäis energisoida ja mm. poistaa selluliittia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti