sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Kotipizza

Ärsytyksen ärsytys!

Laitoin taas Kotipizzalle palautetta niiden nettisivuista! Merkkaan kaikki syömiseni kalorilaskuriin. Näin ollen syön ulkona silloin tällöin kaloreitteni puitteissa, kunhan pystyn laskemaan syödyt kalorit ja merkkaan ne ylös. Kotipizzan sivuilla on fiksu idea, jossa sivusto laskee tuotteen ravintoarvot, mut homma ei siltikään meinaa pelittää. Tällaisen palautteen nyt laitoin Kotipizzalle, saa nähdä tuleeko vastausta, kun ei koskaan aiemmin oo mitään kuulunut vaikka oon asialliset palautteet laittanut(?)

"Aloitin tammikuusta laihdutusprojektini, jossa katsonsyödyt kalorit, jonka kautta voin silloin tällöin syödä Kotipizzan maittavia safkoja. Asiani koskee Kotipizzan nettisivujen ravintoarvotietoja.

Kotipizzan nettisivuilta näkee jotenkuten noita ravintoarvoja, mutta moni asia siellä myös pahasti tökkii. Haluaisin syödä kotzonen omilla täytteillä; pepperonimakkara, kinkku, punasipuli, valkosipuli, ei kastiketta.

Kotipizzan sivuilla voi valita tuotteen ja katsoa sen ravintoarvoja, kuitenkin koko paino tietenkin taas puuttu, kuten monilla muilla ruokaloiden kotisivuilta (onneks sen voi aina itekin puntaroida himassa).

Tsekkaan ekaksi kaikkien kotzoneiden ravintoarvot, mutta sivusto herjaa uhden kohdalla "Valitettavasti kyseisille valinnoille ei voitu laskea ravintoarvoja". Miksi!?

Kotzoneilla ei ole "luo oma kotzone, omilla täytteillä", mutta pystyn muuttamaan muiden kotzoneiden täytteitä helposti. Muokkasin jokaikisen Kotisivun kotzonen täytteet haluamikseni(pepperonimakkara, kinkku, punasipuli, valkosipuli, ei kastiketta), ja vielä samaisessa järjestyksessä (jos niillä nyt on edes väliä).

Muutamasta sivusto herjasi; "Valitettavasti kyseisille valinnoille ei voitu laskea ravintoarvoja " ja muiden kanssa arvot heittivät melkoisesti!!! Kaikki lasketut arviot kylläkin mahtuivat 490-600kalorin välille, mutta silti roima ero, vaikka täytteet muka samat!!

Mistä tämä voi johtua?

Entä miksei Kotipizza voi nettisivuillaan kertoa tuotteen ravintoarvot MYÖS xx/100g tilastoina, kuten moni moni muu ruokapaikka sivuillaan tekee?

Eihän Kotipizzan tuotteet ole kovinkaan laihdutusystävällisiä, mutta mielestäni tätä puolta voisi kehittää roimasti, jotta useampi myös tällainen pizzaystävä kalorinlaskijan pysyisi asiakkaananne!  "

Kaiken lisäksi,kun funtsin,et voisin nyt sit syödä tyyliin Zorbas Kotzonen, niin kalorit laskurin ja Kotipizzan nettisivujen perusteella eroavat täysin!

Zorbas Kotzone Kotipizzan sivuilla; 556.66 kcal

Zorbas Kotzone kalorilaskurin sivuilla; 813 kcal

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meen siis tekeen mielummin lihakeittoa, prkl!
 zz

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti