torstai 12. huhtikuuta 2012

12042012

Öriöriöri.
Tänään on ollu lököilypäivä (kuten monena muunakin päivänä tässä lähiaikoina).  Tänään käytiin kuitenkin ihan huvikseen Ideaparkissa tsiikaileen sisustusjuttuja. Kahmin kaikenmaailman esitteet ja muut lappuset mukaani.  Lopulta niit oli jo niin paljon,et Janikin meinas hävettää : )))
Mut kiva, et on kaikenmaailman lippulappusii, joista saada inspiraatiota kämpän kasaamiseen :) kahteltiin myös noita paljuja, saunatiloja ja poreammeita, jej! Jani haluu ihan väkisin niin paljun kun poreammeenkin, enkä mä estele ;)))

pahoittelen kuvassa esiintyneitä selluliittikerääntymiä.Vaihdettiin tänään myös noi kesärenkaat. Oli elämäni 2. kerta ko vaihdoin renkaat, jej! Samalla pestiin auto ja tarkistettiin renkaista ilmanpaineet. Eli saan aikaiseksi kaikkea muuta, ko piirtää sitä perkeleen impro-puuta mun opinnäytetyöhöni :DD Kävin jo Tiimarista ostaan tusseja ja paperia, mut menee viel pari päivää ennen ko saan inspikseen.

Huomenna haetaan Kira tänne Iittalaan yöksi, jej! Käväistään varmaan myös Ideaparkissa, ko en oo ehtinyt ihan kaikkia kauppoja koluun siellä ja mä tykkään kuluttaa aikaa sovittelemassa jopa niitä karmeimpia kuteita... varsinin himottais toi Carlingsin kauppa koluta maasta kattoon saakka.
Oon suunnitellu koko vuoden,et ostan ittelleni merkkilaukun. Aluksi mietin,et ne ei oo mua varten, mut oon NIIN kyllästynyt ostaan kerran kuussa aina uuden henkkamaukkapieces- laukun, ko se menee rikki tai kulahtaa. Sit jos ostan omannäköiseni kassin, mikä sopii melkein tilanteeseen ku tilanteeseen. Vuosi sitten olin innostunut Korssista. Kuitenkin epäilen,ettei se oo ihan mua varten. Oon palloillut monien laukkujen välillä, mut aina kuitenkin palaan Marc by MarcJacobsin perus nahkalaukuihin (hintaluokka n.500e). Tässä Marc by Marc Jacobsin omilta kansainvälisiltä nettisivuilta omia lemppareita;

Classic Q Hillier Hobo

 

Classic Q Francesca


 

Pikkuhiljaa alkaa toi Louis Vuittonin kassit kiinnostaa. Ekaks ihastuin aivan täysin tähän (alapuolella kuva)  LV:n pink graffiti laukkuun, mut kun kuulin ettei sitä oikeen mistään meinaa saada käsiinsä (+hintaluokka pompsahtaa yli tonnin), niin myös ihan normi LV kuossit näyttää nätiltä.

täältä kuva

kuva täältä
Voisin funtsia ostavani ton pink graffitin replikana, eli kopiona jostain nettikaupasta ja sit Jacobsin nyt tässä jossain vaiheessa. Pitää vaan mennä stoccalle ja muutenkin kaupoille sovitteleen, mikä kassi mulle henk.kohtaisesti sopis parhaiten :)

2 kommenttia:

  1. Onpas tuo sun hame todella kivan mallinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tykkään myös! tsiikasin ton hameen jostain lehdestä (Trendi-lehti???) ja kun Cubuksessa osu silmään- must have! Nyt toi on mulla kahdessa koossa, ku ekaks ostin L-koon, missä on törkeen paljon tota kangasta, ja kävin ostaan myös pienemmän koon. Tossa isommassa koossa on niin paljon tota kangasta, et voin vetää sen jo hameeksi rintojen päälle :D:D:D

      Poista