sunnuntai 20. toukokuuta 2012

20052012

Oon ihan sekaisin päivistä. Oon jo 4.kertaa luullut tänään, että on torstai(tänään on sununtai).

Eilen kävin kaupungilla ostaan rakkalle serkulle synttärilahjan ja itselle mukaan tarttui kesäbleiseri Vilalta. Diggaan kovin takin kultaisista taskun yksityiskohdista ja mietinkin,et pitäiskö mun vaihtaa takin napit kultaisiin nappeihin. Mitä mieltä?


Samalla reissulla kävin kaverin kaa Arnoldsilla kahvilla. Saatin vaan taas todeta, kuinka köyhä kaupunki Kokkola on; kaupat menee pääasiassa klo16 kiinni ja vaan ruokakaupat ovat lauantaisin klo18 saakka auki. Ja siis siinä klo16 aikoihin, kauniina alkukesän lauantaipäivänä kaikki vaan häipyy keskustasta. Ei ketään, ei missään. Tai siis me ja max. 5 muuta ihmistä Kokkolan suuressa ostoskeskuksessa Chydeniassa.
Sit saatiin kaikenlisäksi huomata sama köyhyys, kun illalla lähdettiin käväseen taas Kokkolan yöelämässä. Voi luoja! Naurettavaa meinkiä niin asiakkailta kuin työntekijöiltäkin; törkeet hinnat huonosta menomestasta, piikitteleviä ovimiehiä, kännisiä teinejä ja juntteja. No, jokainen tallaa tavallaan. Ehkä ne katto muakin,et "voi luoja". Mutta onpahan shouta(show), mitä seurata, kun käy missä tahansa Kokkolan yökerhossa.Popparit mukaan ja Kokkolan realitylife on siinä silmiesi edessä käsin kosketeltavissa.
 Mut toisaalta sitähän mä hainkin, et pääsisin ihmisten ilmoille tuulettuun tältä sairaudeltani. Päästiinpähän ainakin tanssiin muutaman kerran BackstreetBoyssien ja LMFO:n I am sexy and i know it-tahtiin (Teresa taitaa kyllä muuvsit).

tällasta Selectedin hametta pääläl eilen mustan jakun ja vyötärövyön kaa

Ja siitä sitten sain kärsiäkin, sillä eilen illalla meni ääni täysin. Jani nautti kovasti, kun oon tänkin päivän vaan kuiskutellut tai pitänyt turpani ummessa. Samalla Tampereelle lähtö viivästyi päivällä, vaikka olo muutoin on ollut hyvä. Maanantaina toivotaan,että kurkku paremmassa kunnossa ja kykenen puhuunkin jotain, ja matka Tampereelle vois alkaa.

Loppuun uusi lemppari safka; maitorahkaa, pähkinöitä (pekaani ja/tai manteli), kiivi ja 1tl sitä sitruuna-aromia. MUMS!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti