sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Valmistuminen

Perjantaina oli siis viimeinen päivä, jolloin piti palauttaa kaikki mahdolliset liput ja lappuset mun valmistumisestani. Pieneksi sähläykseksi moinen meni, mut kaikki saatiin palautettua.
Perjantaina ja lauantaina sitten myös fiiliksen kaltainen biletys! Perjantaina kaverin MEGAsynttärit ja lauantaina kaverin valmistujaiset + pieni baarikierros.

Juonut en liikoja siltikään, onneksi. Mut hauskaa oli molempina päivinä! :) Nyt ei tarvitsekaan hetkeen tuohon alkoholiin koskeakaan. Mut se ei tarkoita, ettenkö haluais lähtee ulos. Enemmänkin kahta kauheemmin nyt, kun ei oo mitään esteitä (koulu, työ, ym.) sille.
Huomenna maanantaina lähdetään ajeleen Iittalaan muuttokuorman kanssa. Ensi vikkolla olis tarkoitus pariinkin otteeseen heittää tavaraa tuonne Iittalaan, et päästään mahd. nopeesti muuttan pois täältä.

Tänään väsäsin tonnikala-oliivi-fetasalaatin ja lähdin beachille piknikille. Harmiksi Kokkolassa on valloillaan alituisesti kaamee tuuli, ettei rannalla oikein voinut olla ilman pitkähihaista vaikka aurinko paistoi siniseltä taivaalta.
Joo ei mulla tässä muuta. Ärsyttää taas vaihteeks vaan kaikki, joten lopettelen tähän etten ala julkisesti haukkuun kaikkia. Imekää munaanne kaikki kikkelipäät!

3 kommenttia:

 1. Heeip, taisin nähdä sut tänään Tampereen H&M:ssä?:D jos mietit kuka se stalkkeri oli, se olin minä(; vitsivitsi.

  Sun blogi on muuten tosi mukava(: jaksaa hyvin lukea kaikki tekstit, kirjotat hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvin mahdollista! harhailin muutaman tunnin TREn kaupoilla, kun oli aikaa laulureenien ja jumpan välillä. Näit hyvin väsyneen reeni-Teresan, huoh.
   Jees, ja kiitos kommentistasi.

   Poista