tiistai 22. toukokuuta 2012

22052012

Dear Diary,

Eilen tuli Mangon paketti ja tänään Janin kaa ressattiin,et miten saan muutamat tuotteet palautettua. Paketti tuli DHL:ltä, eli se ei mene postiin eikä matkahuollolle. Missään ei oikein selkeitä ohjeita ollut ja soittelin DHL:lle. Siellä mies selitti taas vähän liian vaikeesti ja liian nopeesti asioita. Ihan muuten mukava heppu ja yritti auttaa, mut jotkut ei vaan osaa selittää näitä asioita henkilölle, joka ei oikeesti tajuu mistään lähetyskoodeista ja muista yhtään mitään. Turhaannuttiin molemmat, ja sanoin et etsin jostain lähetyskoodin (koodeja oli koko paketti ja laput täynnä) ja soittelisin sit takaisin. Sit kuitenkin netissä selailtuamme huomattiin,et kuteet voi käydä palauttaan Mangon lähimpään liikkeeseen! Ohjeissa, jotka saatiin paketin mukana, kylläkin luki,että tuotteet voi vaihtaa vaan silloin, jos on tilannut ne samasta maasta. Mun tuotteet tuli siis Mangon nettikaupasta Espanjasta. Kuitenkin päätin varmistaa ja soitin Ideaparkin Mangon liikkeeseen. Sieltä myyjä ilmoitti ilokseni,että kaikki Mangon tuotteet voi palauttaa/vaihtaa missä tahansa Mangon liikeessä. Siis voi helpotus! Eipä tarvitse sählätä lähetyksen kaa, vaan kiikutan kuteet ensi viikolla Ideaparkin Mangoon, jesh!
Sit sain VIHDOIN mun tatuoijan kiinni! Oon maanantaista saakka koittanut soittaa hullunlailla mun tatuoijalle ja perua huomista tatuointiaikaa sairauden vuoksi. Kännykkään ei saa yhteyttä, eikä se vastaa mun viesteihin. Tänään sit soitin sen työkaverille ja annoin hieman palautetta. Illalla viel kokeilin, ja onneks puhelu meni läpi. Hirvee selitys ja tekosyiden keksiminen tuli heti, kun ilmoitin kuka oon ja et oon yrittänyt ottaa siihen yhteyttä. Noh, ei mitään. Tatuointiaika siirtyi 4.6 päivälle, eli sitä odotellessa.

Tänään sain vihdoin myös palautettua kirjaston kirjat, eli vihdoin voin sanoa itteni irti tosta opparista. Vielä kun sais arvion ja opintopisteet rekisteriin niin alkaa hymyilyttää suuresti!
Samaisella reissulla kävin vähän ostoksilla ja kavereiden kaa istuskeltiin Kokkolaan tuulisessa mutta aurinkoisessa säässä.

Huomenna nokka kohti Jyväskylää ja vietän ihanan päivän siskon ja Minean kanssa, jos vaan pääsen perille asti (ekaa kertaa ajan yksin Jyväskylään). Nyt meen pakkaileen valmiiksi autoa, että pääsen huomenna mahd. aikasin lähteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti