maanantai 7. toukokuuta 2012

nahkaliiviä ja kukkalegginsejä

Sellaista päällä siis tänään.
Oon aina tykännyt nahasta (ja wannabeleather- muovijutskista) ja nyt kun kevät tulee ja nahkatakit ja -liivit ilmestyivät kauppojen hyllyille mulla alko kuola valuun! Meinasin ostaa heti ensimmäisen nahkaliivin minkä näin (muistaakseni ginasta), mut onneks en ostanut! Mun piti ekaks tilata Forever21:stä vähän erilaisempi ko muille + oon tsiikaillu kyseisen sivuston nahkaliivejä jo n. vuoden verran!! Mut sit näin Onlyssa mulle passelin liivin niiteillä. Mun < 333
Nää wannabeleather- jutut maksaa ihan törkeesti siihen nähden, et ne ei todellakaan oo oikeeta nahkaa. Kaikki nahkaliivit, mitä oon nähnyt, on maksanut väh. 49,90e.
Kuten tää munkin ihanuus < 333
Ostin tän liivin pääsykokeiden kunniaksi, sillä olin jo tovin käynyt kuolaa Onlyssä tätä liiviä.Sit toinen rakkaus löytyy alhaalta, eli kukkakuossiset legginsit < 33
Löysin nää Ideaparkin SpiritStoren warehousesta (jossa siis outlet-hinnoin mm. Spiritin tuotteita) 4,95e!! Näitä oli jäljellä ainoastaan kokoa S ja XS, mut kun aina palasin noiden housujen luo, mun oli pakko kokeilla josko toi S- koko mulle menis. Ja meni se! (kiitos trikoo-kankaan).
Nahkaliivin ja kukkaslegginsien yhdistelmäkin on niiiiin kiva; ripaus tyttömäisyyttä, rokkia ja asennetta.Tällä lookilla on hyvä mennä hammaslääkäriin iltapäivällä ;))
BTW; tulipa taas tärkeen oloinen teksti ;)

2 kommenttia:

  1. Oletpa sinä löytänyt halvalla nahkaliivejä, jos viidelläkympillä pärjää! ;-)

    VastaaPoista
  2. musta enemmänkin vähän liikaa toi 50e, varsinkaan onlyn wannabeleather- härpäkkeestä. Aitoja nahkaliivejä onneks löytää joskus kirppiksiltä halvalla ;)))

    VastaaPoista