torstai 17. toukokuuta 2012

Luontainen sitruuna-aromi

Ostin eilen sitruunan makuisen aromipullon, joita myydän normi kaupoissa mausteosastolla. Halusin kokeilla, et miltä tää maistuu, jos sekoitan sitä hieman esmes rahkaani mukaan.


Laitoin rahka-annokseeni n.1teelusikallisen aromia ja wow! Ihan törkeen hyvää!!!

Ymmärtääkseni tässä ei oo kaloreita(?), vaan tää on täysin säilöntäaine. Ei tätä kai oo pullotolkulla hyvä syödä, kuten ei muutenkaan yliprosessoitua safkaa, mut mun rahkaan tää sopii enemmän ku hyvin.

Ja näitä löytyy useina eri makuina, mm. piparminttu, rommi, ja vanilja. Eli jos makeahammasta kolottaa, niin saa törkeen hyvän jälkkärin rahkasta ja tästä aromista!! LOVE IT!

4 kommenttia:

 1. mikset sää ostanu vaa sitruunaa? :D

  VastaaPoista
 2. se on jotenkin vaikeempaa ostaa sitruuna; sitruuna loppupeleissä tulis kalliimmaksi, se ei säilyis kuten tuo purkki, eikä niitä voi ottaa mukaan esmes kaverille tai sukulaisille kätevästi kassissa. Lähde nyt sit raastaan/pursuttaan sitruunaa, kun voit vaan kaataa tota sen teelusikallisen rahkaan. So much easier!

  VastaaPoista
 3. Miten olisi sitruunamehutiiviste? Myydään ihan perusmarketeissa :D Vähintään yhtä helppoa ja täysin luonnollista ja takuulla halvempaa.

  VastaaPoista
 4. joo mä mietin ja kokeilinkin tota, mut mun makuun toi tiiviste ei maistu niin hyvältä. se on jotenkin kitkerän katkera mun makuun. En koskaan edes käytä sitä muussakaan ruuanlaitossa, vaikka sitruunasta tykkään. Mielummin sit käytän aitoo sitruunaa ko tota (kaapissa sitä on ku avokki tykkää). Vois tsiikata paremminkin, mitä toi sitruunamehutiiviste sit muka sisältää, jos ne on erin makuisia (mun mielestä). :D

  VastaaPoista