tiistai 1. toukokuuta 2012

vappu ukissa

Vappuaattona ajoin Iittalasta Tampereelle ripsihuoltoon (nyt on taas räpsyttimet kunnossa!) ja kahvitteleen Ukille. Sieltä sitten matka jatkui Etelä-Suomeen, eli kotikaupunkiini Uuteenkaupunkiin.

Ajattelin, kun en muutenkaan voinut juoda tän mun karppauksen takia, niin miksen menis junnaan sinne. Olisin kyllä halunnut käydä hieman edes istuun ihmisten ilmoilla, mutta sit ajeltiinkin vaan pitkin ukin katuja. No eipä tullu sorruttua ystäväämme Alkoholiin.

Vappu meni rennosti karpaten ja jumittaen. Ukissa nyt muutoinkaan meno ei ollut kummoinen (en kyl edes odottanut sen enempää). Huomenna keskiviikkona lähdetään äidin kanssa Hämettä kohti, saa nähdä uskaltaako se olla mun kyydissä koko matkan silmät auki ;)

HIENOA! (väliaika tiedotus) otin turhuuskuvia ja aloin lataan niitä koneelle, niin nyt koko homma sekos. Kone ei ladannut kuvia, eikä kyseisiä kuvia enää löydy kamerastakaan, jesh. Vitun hienoa ko tekniikka pelaa!

Oon niin innostunut kesästä ja kesälookista. En aikoihin oo ollu innoissani niin kesäkuteista ja lookeista ko nyt. Oon ostanut värikkäitä, afrikakuvioisia ja upeita mekkoja, toppeja paljon ihania asusteita. Niin koruissa kuin vaatteissa tänä kesänä on niin in toi värikäs rantalookki (mm. neon värit). Ihanaa! Kunhan ei liikaa pukeudu noihin väreihin, mut paras tapa onkin laittaa esmes neon värejä asusteisiin, kuten rannekoruihin, kaulukoruihin ja korviksiin;

Mango

Nää kuvat on Mangosta ja oonkin ajatellut tehdä nettitilausta kyseiseen liikkeeseen. Tykkään ihan törkeesti Mangon korujen tyylistä, mutta harvemmin itse kaupassa on kuitenkaan puoliakaan nettikaupan tarjonnasta. RAKASTAN molempia noita korviksia! Myös kultakorut kimaltavat kivasti kesän auringossa ja ruskettuneella iholla. Paljon paremmin ku hopeiset tai kupariset korut (niiden värisävyn kylmyydenkin puolesta käyttän itse hopeaa ja kuparisia koruja mielummin talvella). Tykkään myös, kun kesäksi tulee aina tuollaisi "omatekoisia" ja inkkari-inspis koruja (hapsuja, puuosia, värikkäitä helmiä, narua ja nahkaa). Niitä voi helposti itsekin väsäillä, mut markkinoilta löytyy paljon vaihtoehtoja kesän lähetessä.

Oon muutenkin innostunut hulluna asusteisiin (ja se näkyy esmes ostoksissa) Ainut no-no on kuitenkin,ettei ala käyttään liikaa asusteita. Iso kaula- tai rannekoru pienten korviksien kanssa on tarpeeksi, ei tarvitse alkaa esitellä kaikkia koruvarastojaan yhdessä asukokonaisuudessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti