torstai 10. toukokuuta 2012

Pikkulauantai sadesäässä

Eilen siis lähdettiin porukalla jälleen ulos Kokkolan yöelämään istuun ja puhuun kakkaa.


Kaunis aurinkoinen sää muuttui iltaan mentäessä sateiseksi maisemaksi, mut voi ihanuus tota raikkautta! Kun tallustelin klo03.30 aikoihin himaan sateenvarjoni kanssa tihkusateessa Kokkolan hiljaisilla kaduilla (vain lokit rääkyivät ), meinasin jäädä sinne ihastelemaan keväistä aamuyötä. AH!

Istuttiin Westissä häppäreillä vähän isommalla porukalla ja siitä suunnattiin pienemmällä jengillä Komiaan. Luoja lykky taas se mesta jaksoi yllättää... 5euroa sisään + 3e narikka (WTF!) ja sisällä max. 10 ihmistä. Puolen yön aikaan joku alkoi soittaa (dj:nä) huonoa musaa liian kovilla bassoilla ja me (kuten myös moni muu) suunnattiin mielummin karaoken puolelle. Hävetti oikein Kokkolan ja Komian puolesta, kun ketään ei tanssilavalla tai ylipäänsä kiinnittänyt esintyjiin huomiota. Mutta sit taas, eipä tuo esiintyjäkään kummoinen ollu.

Ihana myös istua Jessen seurassa Kokkolassa. Meidän pikkujulkkis < 3 Kaikkea hyvää ja rakkautta Jesselle, mut mä en millään jaksais ihmisten katseita, pölötystä ja ihmetystä aina kun astuu huoneeseen. Jokainen tallaa tavallaan...Klo03 aikoihin kun moni muukin selkeesti oli jo lähtemässä/lähtenyt himaan, niin mäkin aloin kammeta omaa sänkyä kohden. Metukkaruisleipä nassuun veden kanssa ja tutimaan. Mut voin vaan huokaillen muistella, kuinka ihana ilma eilen oli kulkea sadetihkussa himaan. Ei ollut kylmä eikä kuuma, oli hyvä olla ja ihastella. Kiva ilta oli. Jännä- sana kuvaa iltaa jotenkin hyvin, vaikken kovinkaan osaa perustella tuota sanavalintaa.

Aamulla herätys klo09.25 > pesulle, aamupala ja kuteet niskaan (+paljon hajuvettä ettten liikaa tuoksuisi alkomahoolille, kun en suihkuun asti kerennyt) > klo10 opinnäytetyöohjaukseen. Pakotin aamulla juomaan appelsiinimehua + buranaa + 3kpl pekonia ja olo olikin jo kymmenen maissa melko inhimillinen. Kai toi raitisilma ja pyöräily koulullekin teki gutaa. Nyt sit myöhempään iltapäivällä olo on väsynyt ja krapulainen. Käytiinkin ostaan kunnon krapulamätöt illan Suomen matsia varten. En mä niin siitä pelistä välitä, mut Jani saa kutitella mut uneen, ja huomenna nukun niin pitkään ko huvittaa; ihanaa!

Loppukevennykseksi insidejuttu rakkallee Saaralle omistettuna;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti